Något du undrar över?


Ring så hjälper vi dig direkt!

Tel: 0476 - 58 71 25

Du ansöker om Ikano Kort

Något du undrar över?

Ring så hjälper vi dig direkt!

Tel: 0476 - 58 71 25

Personuppgifter

Postnummer och ort
Hemtelefon
Mobiltelefon

Vi kan komma att använda dina uppgifter i marknadsföringssyfte för att ge dig anpassad information och erbjudanden via t.ex. e-post och sms. Du kan när som helst begära att sådan behandling ska upphöra. Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter.

Nej tack, jag vill inte ha marknadsföring via e-post eller sms.

Boende

Anställning

Telefonnummer till arbetsgivare

Kreditgräns

Du kan söka en kreditgräns mellan 1 000 kr och 60 000 kr.

Beviljad kredit lägre än sökt kredit.

Frågor kundkännedom

Enligt penningtvättslagen är vi som bank skyldiga att förhindra exempelvis penningtvätt eller terrorism, därför måste vi ställa vissa frågor för att få en god kännedom om dig som kund och dina affärer med oss. De svar vi får från dig behandlas konfidentiellt och om du blir kund hos oss kommer svaren inte begränsa dina framtida banktjänster. Frågorna nedan svarar du snabbt och enkelt på genom att kryssa för de alternativ som bäst stämmer in på dig.

Hur mycket förväntar du att handla för i genomsnitt per månad?

Förväntar du att använda kortet för köp utomlands/utländska hemsidor?

Godkänn villkor

Ja, jag godkänner Ikano Korts kreditvillkor samt Förhandsinformationen. Vi har också tagit del av information om behandling av personuppgifter.

Se över din ansökan

Detta är sista steget på din ansökan om Ikano Kort. På nästa sida ger vi dig möjligheten att se över att dina uppgifter stämmer innan du skickar iväg din ansökan till oss.