Nyhet! BonusPumpen

Om du har eller skaffar Shell Mastercard får du tillgång till BonusPumpen. Bonus varje månad! Fortsätt ner på sidan för att läsa mer.

Ansök enkelt i två steg
Skriv under med BankID

Skriv ditt personnummer (ååååmmddnnnn)
och tryck sen på Ansök med BankID


Ansöka utan att identifiera dig
Ikon illustration bränslepump

Rabatt på varje liter

Vi drar alltid av 15 öre per liter när du tankar med Shell MasterCard på bemannade Shellstationer i Sverige.

Ikon illustration plånbok

Kontant bonus

Betala med ditt Shell MasterCard så får du för närvarande tillbaka 0,5% kontant bonus. Dock inte för betalningar via tjänsten Betalo, samt inköp av drivmedel eller inköp på konkurrerande bensinstationer i Sverige.

Ikon illustration spargris

Hög sparränta

Ta hand om pengarna lite extra. Du kan spara upp till 15 000 kr med en ränta som inte skäms för sig. Just nu är den 2 %.

Ikon illustration 0% och en plånbok,

0 kr i årsavgift

Shell Mastercard har 0 kr i årsavgift och 0 kr i aviavgift om du betalar hela fakturan via e-faktura eller autogiro, pappersfaktura kostar 15 kr.

BonusPumpen - Bonus varje månad med Shell Mastercard

BonusPumpen är uppdelad i tre olika nivåer. Vilken nivå du tillhör varje månad baseras på hur mycket du tankat för på Shell. För att passa just dig baseras sedan din bonus på månadens samtliga köp på Shells stationer.

Guld

Tankat: över 100 l/mån
Bonus: Rabattcheck 50 kr

Silver

Tankat: 50-99 l/mån
Bonus: Rabattcheck 35 kr

Brons

Tankat: minst 30-49 l/mån
Bonus: Rabattcheck 23 kr

Shell Mastercard är en löpande kontokredit med räntefri inköpsmånad. Om du väljer att delbetala dina köp tillkommer en rörlig årsränta på f n 18,00% 2019-04-09 och 15 kr i aviavgift per månad om du väljer pappersavi, vilket ger en effektiv årsränta på 19,59 % ett månadsbelopp på 917 kr och ett totalt återbetalningsbelopp på 11001 kr vid en skuld på 10 000 kr delbetalad i 12 månader. Vid betalning av den totala skulden varje månad med e-faktura utgår ingen ränta eller avgifter (aviseringsavgift utgår med 15 kr för pappersfaktura). Samtliga räntor per 2019-04-09. Kreditgivare är Ikano Bank AB (publ), orgnr 516406-0922. Styrelsen har sitt säte i Älmhult.

Shells varumärke används under licens av St1 Sverige AB, beviljat av Shell Brands International AG.