Nyhet! BonusPumpen

Om du har eller skaffar Shell Mastercard får du tillgång till BonusPumpen. Bonus varje månad! Fortsätt ner på sidan för att läsa mer.

Ansök enkelt i två steg
Skriv under med BankID

E-postadress

Genom att fylla i uppgifterna ovan och gå vidare samtycker du till att Ikano Bank får använda uppgifterna för att kontakta dig för uppföljning och marknadsföring samt att uppgifterna överförs och behandlas av tredje part (Google) utanför EU eller EES för sammanställning i uppföljningssyfte. Uppgifterna är inte obligatoriska att lämna utan du kan gå vidare direkt till ansökan genom att klicka Nästa.

Ikon illustration bränslepump

Rabatt på varje liter

Vi drar alltid av 15 öre per liter när du tankar med Shell MasterCard på bemannade Shellstationer i Sverige.

Ikon illustration plånbok

Kontant bonus

Betala med ditt Shell MasterCard så får du för närvarande tillbaka 0,5% kontant bonus. Dock inte för betalningar via tjänsten Betalo, samt inköp av drivmedel eller inköp på konkurrerande bensinstationer i Sverige.

Ikon illustration spargris

Hög sparränta

Ta hand om pengarna lite extra. Du kan spara upp till 15 000 kr med en ränta som inte skäms för sig. Just nu är den 2 %.

Ikon illustration 0% och en plånbok,

0 kr i årsavgift

Shell Mastercard har 0 kr i årsavgift och 0 kr i aviavgift om du betalar hela fakturan via e-faktura eller autogiro, pappersfaktura kostar 15 kr.

BonusPumpen - Bonus varje månad med Shell Mastercard

BonusPumpen är uppdelad i tre olika nivåer. Vilken nivå du tillhör varje månad baseras på hur mycket du tankat för på Shell. För att passa just dig baseras sedan din bonus på månadens samtliga köp på Shells stationer.

Guld

Tankat: över 100 l/mån
Bonus: värdecheck 50 kr drivmedel

Silver

Tankat: 50-99 l/mån
Bonus: till exempel kaffe och bulle,
valfri smörgås, större dryck eller rabatt spolarvätska.

Brons

Tankat: minst 30-49 l/mån
Bonus: till exempel kaffe, glass,
tidning, dryck eller frukt.

Shell MasterCard är en löpande kontokredit med räntefri inköpsmånad. Om du väljer att delbetala köp tillkommer en rörlig ränta på f n 17,60% och 15 kr i aviavgift om du väljer pappersavi, vilket ger en effektiv ränta på 19,54%, ett månadsbelopp på 916 kr och ett totalt återbetalningsbelopp på 10 987 kr vid en skuld på 10 000 kr i 12 månader. Om du väljer E-faktura eller Autogiro betalar du inte någon aviavgift vid slutbetalning, men 15 kr vid delbetalning vilket ger en effektiv ränta på 19,20%. Samtliga räntor per 2016-02-24. St1 Sverige AB (kreditförmedlare) förmedlar krediten i samarbete med Ikano Bank AB (publ) (kreditgivare). Övriga kontobestämmelser återfinns här.

Shells varumärke används under licens av St1 Sverige AB, beviljat av Shell Brands International AG.